Indulás

2019. szeptember 12. 16:37 - s_ben

Üdv a Rossoneri Zone Blogon!

 Ha Te is olyan kitartó, mazochista alkat vagy, hogy 8 év sikertelenség után sem pártoltál el a Milan mellől, és szívesen olvasnál a klub aktualitásaival foglalkozó posztokat, meccsek előtt esedékes beharangozókat, és utáni elemzéseket, értékeléseket, akkor ez a blog a Te helyed lesz.

v3Fu4G.png

Egyelőre finoman szólva is hadilábon állunkk - már ami az oldal tartalmi részét illeti, de minden kezdet nehéz, és idővel, folyamatos fejlesztésekkel megpróbálunk felnőni a "feladathoz". Megpróbálunk, mert reméljük van igény Magyarországon a számos Milannal foglalkozó hírportál mellett egy olyan felületre is, ami inkább a véleményközlő kategóriába esik, és így kovácsol egy közösséget maga körül. A profil tehát hasonló, mint a curvasudungheria.blog.hu-nál, viszont mivel az említett blog az elmúlt időszakban inaktívvá lett, így megpróbáljuk "újjáéleszteni" ezt a vonalat.

AC MILAN, TU SEI TUTTA LA MIA VITA.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rossonerizone.blog.hu/api/trackback/id/tr4715068756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása