Hello felsőház | Bologna - Milan 2-3

2019. december 09. 22:18 - s_ben

els33knwkaavece.jpgAz újra betaláló Pjonával, a kétarcú Theóval és az abszolút közönségkedvenccé váló Jackkel üdvözöljük a felsőházat - ők hárman voltak a mérkőzésünk főszereplői, ahol nem okozott csalódást a csapat és elhozta Bolognából a három pontot, ráadásul egy újszerű érzést szolgáltatva nekünk, szurkolóknak, ugyanis először rúgott a Milan három gólt, és először vezetett két góllal (mindjárt rögtön kétszer is) ellenfelével szemben a szezon során. Értékelés.

Tovább
Szólj hozzá!

Szorítunk érted Sinisa, de nyerni megyünk Bolognába | Bologna - Milan Beharangozó

2019. december 08. 13:27 - s_ben

bologna-milan-streaming.pngA Serie A 15. fordulójában Sinisa Mihajlovic múlthéten feltámadó és a Napolit két vállra fektető Bolognájához látogatunk. A két csapat a rendkívül sűrű középmezőnyben egymás mellett foglal helyet a tabellán, égető szükség van a pontokra mindkét oldalon, így most is egy kiélezett találkozóra van kilátás, csakúgy, mint legutóbb a Parma ellen.

Tovább
Szólj hozzá!

A kikapart gesztenye | Parma - Milan 0-1

2019. december 02. 09:48 - s_ben

ektn9f4x0ace4sp.jpgAmikor már azt hittük, hogy a csapat tényleg el van átkozva és a fölényé ellenére Parmából is lógó orral kulloghat haza, érkezett a fáradhatatlan Turbo Theo, és a házi góllövőlista élére állva bezsákolta nekünk a három pontot. Persze, ettől még nem hunyunk szemet a hibák fölött, de borzasztó fontos győzelmet sikerült kicsikarnunk, amely - reméljük - sorsfordító is lehet a számunkra. Tovább után értékeltük a találkozót.

Tovább
Szólj hozzá!

Rangadódömping után Parmában kezdhetjük meg a felzárkózást | Parma - Milan Beharangozó

2019. november 30. 21:26 - s_ben

parma-milan-streaming.pngRáfordulunk decemberre, és a 14. fordulóban a tabella 8. helyét elfoglaló Parmához látogatunk, ahol kötelező lenne visszatérni a győzelem útjára. Hajtás után felvezetjük az összecsapást.

Tovább
Szólj hozzá!

Esély a feltámadásra | Milan - Napoli Beharangozó

2019. november 23. 12:51 - s_ben

milan-napoli-serie-a.jpgVálogatott szünet után rangadóval folytatódik a csapat számára a bajnokság, a krízisben lévő Napolit fogadjuk a San Siróban. Probléma persze nálunk is van elég, ám teljesen más a két csapat helyzete, a mérkőzés felvezető posztunkban ezzel - is - foglalkoztunk. 

Tovább
Szólj hozzá!

A Milan 15 legnagyobb kisiklott, vagy eltékozolt tehetsége az elmúlt 15 évben

2019. november 15. 18:53 - s_ben

untitled_2.pngMúlthéten amolyan kedély javítás céljából a csapat legmihasznább játékosait rangsoroltuk, ezúttal pedig egy kevésbé vidám, de talán annál érdekesebb témában készítettünk listát: azokat a múltbéli tehetségeinket vettük górcső alá, akik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, vagy hibásan lemondtunk róluk.

Tovább
Szólj hozzá!

A szokásos forgatókönyv | Juventus - Milan 1-0

2019. november 12. 09:46 - s_ben

ejctcvdwsaawde5.jpgLassan megszokjuk a Juve otthonában, hogy hiába mutatunk pozitív jeleket és nyújtunk kiegyensúlyozott teljesítményt, a végén ugyanúgy 0 ponttal távozunk, és rendre Dybala a végzetünk. Különösen nehéz megemészteni egy ilyen mérkőzést a csapat mostani, szorított szituációjában, de mint mindig, most is higgadtan elemeztük a látottakat és értékeltük a játékosokat. 

 

Tovább
Szólj hozzá!

Online-interjú a Juventus FC Bloggal | Juventus - Milan Beharangozó

2019. november 10. 09:44 - s_ben

ilmilanista_it.jpgAz esélytelenek nyugalmával - ezzel a címszóval vezethetnénk fel az esti mérkőzésünket, ugyanis a Serie A 12. fordulójában annak a Juvénak az otthonába látogatunk, amely a topligákat tekintve egyedül mondhatja el magáról, hogy novembert átlépve még nem talált legyőzőre - nem kergetünk irreális vágyálmokat, nem jók az esélyeink, de abban biztosak vagyunk, hogy nem fogunk feltett kézzel kimenni a gyepre Torinóban. Kezdjük a hangolódást a mérkőzésre: a Roma és a Lazio elleni meccsek után most is egy interjúval színesítjük a beharangozónkat, és a Juve - Milan alkalmával - ezúttal hazai vizekre evezve - egy népszerű blogot kerestünk fel, hogy válaszoljanak a két csapatot, és az összecsapást megcélzott kérdéseinkre.

Tovább
Szólj hozzá!

Mi szól Ibrahimovic szerződtetése mellett?

2019. november 08. 13:43 - s_ben

eizuc36wsaa1p-a.jpgDon Graber, az MLS bizottsági tagja megszellőztette, hogy Ibra visszatérhet a Milanhoz. Persze, ezt nem szabad készpénznek venni, de tény, hogy Zlatant mostanában elég sűrűn összeboronálják a csapattal. Ismerjük a mondást, hogy nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja, így összeszedtünk pár pontot arra vonatkozóan, hogy miért tenne jót a csapatnak Ibrakadabra visszatérése.

Tovább
1 komment